Een DROOM genoteerd met een DATUM wordt een DOEL. Een doel in STAPPEN uitgewerkt wordt een PLAN. Een plan dat wordt uitgewerkt maakt DROMEN WAAR.

Vanaf morgen 2/09/2022 kan Poppen met een verhaal elke vrijdag geboekt worden voor workshops, tentoonstellingen, …. Een start van een nieuw verhaal!

Op mijn negende ben ik vanuit Pakistan in Oostende aangespoeld. In Pakistan groeide ik vooral op in een ‘wij-gericht familie systeem’. In België kreeg ik de kans om te proeven van een ‘ik-gericht systeem’. Het was en is een uitdaging voor mezelf hoe ik de beide systemen op een gezonde manier met elkaar kan doen samenleven. Een zoektocht waar ik bewust mee bezig ben sinds mijn studies sociaal werk. In de maatschappij van vandaag ligt de focus vooral op het verschil tussen beide systemen. Ik wil het anders, ik wil een nieuw brouwsel produceren. Hoe kan ik de ‘ik’ en de ‘wij’ met elkaar verbinden?”

Wat heeft Poppen met een verhaal te bieden?
Werk je met de doelgroep mensen met een migratie achtergrond? Wil je op een creatieve manier thema diversiteit bespreekbaar maken? Ben je op zoek naar nieuwe methodieken? Denk je aan een persoonlijk verhaal? Dan kan Poppen met een verhaal je op weg helpen.

–       Tentoonstelling Poppen met een verhaal
–       Workshop migratie en verhalen op de sofa
–       Workshop eigen gezin schilderen
–       Workshop de ik- en de wij-kijk verbinden 

Voor meer info neem contact op via poppenmeteenverhaal@gmail.com

foto: Danny Vanhevel