Tentoonstelling poppen met een verhaal

Wil je graag deze handgemaakte popjes met een verhaal in jouw organisatie laten tentoonstellen? Neem contact op via het invulformulier.

Bibliotheek Bredene van 06/11/2021 – 3/12/2021

Workshop Migratie

Werk je met de doelgroep mensen met een migratie achtergrond? Wil je op een creatieve manier thema diversiteit bespreekbaar maken? Ben je op zoek naar nieuwe methodieken? Denk je aan een persoonlijk verhaal? Dan kan workshop migratie je op weg helpen.

Op de sofa brengt Rukhsana haar eigen migratieverhaal dit met haar eigen handgemaakte popjes. De deelnemers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen en eigen verhaal te delen dit aan de hand van “3 sweet memories” uit het verleden.

Workshop familieopstellingen

Zin om even je denkspieren uit te schakelen en helemaal op gevoel mooie dingen te maken? Dan is de workshop familieopstelling echt iets voor jou. Tijdens de workshop leer je je eigen gezin te schilderen met peg dolls (houten popjes). Neem hieronder een kijkje wat andere deelnemers in de workshop gemaakt hebben. Wil je deze workshop boeken of aan iemand cadeau doen? Vul je gegevens in via het contactformulier. Ik neem binnen de 2 werkdagen contact op met je.

Workshop Kerstpopje

In november organiseren we jaarlijks een workshop Kerstpopjes. Je kan de workshop boeken door het invullen van het contactformulier.

Bestellingen op maat

Alle bestellingen kunnen op maat aangevraagd worden.

Coaching op komst….

Think Pink